Sommarfuglane på «reinesafari»

Tysdag 1.desember var Sommarfuglane på «reinesafari», ein tur som inneheld meir enn ein kan førestilla seg! Det var ikkje planen at turen skulle gå rett opp ei reine framme i Riverdalen, men etter ynskje frå to av barna (og løyve frå grunneigar som heldt på med vedhogst), la heile gjengen i veg rett opp bakken!

Det var ulendt terreng, greiner, trær og blad – ein utfordring for både liten og stor. Og i jungelen såg me troll, sneglar, tiger og ein ninjago! Og me høyrde ein skummel lyd, det var vennen til trollet som ropte høgt.

Når me nærma oss toppen heia alle på kvar og ein som besteig toppen, og sommarfuglane kjende på mestringsfølelsen av å klara heilt sjølv! For ein flink gjeng!

Barna skal inkluderast i aktivitetar der dei får bevege seg, leike og samhandle med andre og opp­ leve motivasjon og meistring ut frå eigne føresetnader (Rammeplanen:49).

Barnehagen skal leggje til rette for at barna kan få eit mangfald av naturopplevingar og få oppleve naturen som arena for leik og læring (Rammeplanen:52).

Dette innlegget vart posta under Vedtekter. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s