Hakkebakkeskogen på Njøs

På avdeling Nede har me komme godt i gang med temaarbeidet vårt, som i år er knytt til forfattaren Thorbjørn Egner. Etter ynskje frå ungane har Sjiraffane og Revane valt «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen» som utgangspunkt til temafesten i februar. Me starta med å lesa dei to første kapittela i boka i ei samlingsstund på Njøs, og etterpå var det eit av barna som kom med forslaget om å laga «Hakkebakkeskogen» på uteområdet på Njøs. Alle var samde om at dette var ein kjempe god ide, og arbeidet starta neste dag med tur til Byggmix. Der handla me ei stor plate som me kunne teikna figurane frå boka på. Vidare har me skjært figurane ut, og malt dei etter instruksjoner frå ungane. Etterkvart skal dei få «hus» plassert rundt omkring i skogen på Njøs.

Barnas medverknad i kvardagslivet i barnehagen legg grunnlaget for vidare innsikt i og erfaring med å delta i eit demokratisk samfunn.

(Rammeplan s.55).
Dette innlegget vart posta under Vedtekter. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s