Bakvendtland av Alf Prøysen

Sjiraffane jobbar i gruppe fram mot temafesten. Dei har valt songen ”Bakvendtland” av Alf Prøysen. I tillegg til replikkar og song skal dei dramatisere humor i versa og dei lagar eigne kostyme og kulissar. Det vert mykje bokstavtrening i førebuinga.

  • Gjennom arbeid med kommunikasjon, språk og tekst skal barnehagen bidra til at barna utforskar og gjer seg erfaringar med ulike skriftspråklege uttrykk, til dømes leikeskrift, teikning og bokstavar, gjennom lese- og skriveaktivitetar                (Rammeplan 2017: 47)

 

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s