FN-basar Barnehjelp Afrika

Fredag hadde me vår tradisjonelle FN-basar i barnehagen til inntekt til Barnehjelp Afrika; Tusen takk til alle som bidrog til at dette vart ein flott dag!

Basar

Ungane har vore med å laga og samla inn gevinstar til basaren, laga plakatar og  pynta. Sjiraffane tok betalt for gryterett, sveler, kaffi og saft og hjalp til med loddsalget.

  • Gjennom arbeidet med nærmiljø og samfunn skal personalet sørge for at barna erfarer at vala og handlingane deira kan påverke situasjonen for seg sjølv og andre. (Rammeplanen, 2017:57).

kunstKunstutstilling. Alle ungane hadde laga flott kunstverk som foreldra kunne kjøpa for ein valgfri sum.

  • Barnehagen skal leggje til rette for samhøyrsle og kreativitet ved å bidra til at barna saman får oppleve og skape kunstneriske og kulturelle uttrykk.              (Rammeplanen, 2017:50).

Utstilling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var tippekonkurranse og quiz også i år:)

Foto

Det er i prosessen i eit arbeid læring skjer. Gjennom bilete og tekst fekk foreldre sjå,         og barna syne korleis dei har jobba fram resultata til FN-basaren.

  • Dokumentasjon av det pedagogiske arbeidet skal inngå i barnehagen sitt arbeid med å planleggje, vurdere og utvikle den pedagogiske verksemda.                  (Rammeplanen, 2017:39).

Nede

  • Bruk av digitale verktøy i det pedagogiske arbeidet skal støtte opp om barna sine læreprosesser. (Rammeplanen, 2017:50).

Oppe

Her har barna nytta fagområdet mengd, rom og form inn i kunsten. Taustigen er laga av rekve dei fann i fjæra.

  • Gjennom arbeid med mengd, rom og form skal barnehagen bidra til at barna leiker og eksprimenterer med tal, mengd og teljing og får erfaring med ulike måtar å uttrykkjer dette på. (Rammeplanen, 2017:50).

Lodd

Store og små kosa seg på basaren.

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede, Avdeling Oppe. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s