Fleire bilete frå Kleppadagane i september.

  • Gjennom arbeid med nærmiljø og samfunn skal barnehagen bidra til at barna utforskar ulike landskap, bli kjend med institusjonar og stadar i nærmiljøet og lærer å orientere seg og ferdast trygt. (Rammeplan 2017:56).

Felles måltid og samvær med sjukeheimen. Froskeopplevingar og sovestund inne i jakthytta. Tur til Rolftreet, leik og produksjon av demning i bekken. Oppleving av flugesopp og bål. Laga barkebåt i bekken som dei prøvde i sølepytt på veg tilbake til hytta.


 

 

 

Dette innlegget vart posta under Vedtekter. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s