Fastelavn

 

dans

Full fart på dansegolvet.

Fredag før fastelavn hadde me først fellessamling der me song vår- og påskesongar, og snakka litt om fastelavn. Etterpå hadde me diskotek nede for alle ungane i barnehagen; veldig kjekt å sjå kor kjekt dei har det saman 🙂

disco

Små og store dansar saman.

Dei minste ungane likte veldig godt å dansa til kjente barnesangar som Alle barna klapper, Hode, skulder,kne og tå og Er du veldig glad og vet det. Dei største ungane likar godt å dansa til Markus og Martinus, The fox og Gnam gnam style.

boller

Fastelavnbollar

Til lunsj kosa me oss med nysteikte rundstykker og kjempe gode fastelavnsboller med jordbærsyltetøy og krem på.

  • Barnehagen skal la barna få kjennskap til foteljingar, tradisjonar,verdiar og høgtider i ulike religionar og livssyn og erfaringar med at kulturelle uttrykk har eigenverdi (Høyringsutkast ny Rammeplan 2017:15).
Dette innlegget vart posta under Adeling Nede, Avdeling Oppe. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s