Kulturhuset

buss-2

Buss til Sogndal

Det var ein spent gjeng som tok buss til Sogndal torsdag! Askedalen barnehage har Torbjørn Egner som tema i år, og då passa det utruleg bra at «Hakkebakkeskogen» kom som film i år.  Askedalen bhg og Sogndal kino inviterte alle barnehagane i Leikanger, Sogndal og Luster kommune til ein eigen framsyning av filmen «Hakkebakkeskogen» og julespelet vårt «Familien Juleglad».

kino-2

På scena i kulturhuset

Dei to eldste gruppene, revane og sjiraffane, i bhg vår har øvd mykje på eit julespel basert på nokre av Torbjørn Egner sine kjente karakterar. Dei framførte «Familien Juleglad» for foreldre og søsken på juletrefesten og deretter på sjukeheimen før jul. Og torsdag stod dei på den store scena i storesalen i Sogndal kulturhus og framførte julespelet for ca.250 barn og vaksne!

mms_img907414926-2

«Familien Juleglad»

Ein utruleg modig og flink gjeng med revar og sjiraffar stod på scena, sa replikkane sine i mikrofon og song høgt og fint:-)

  • Opplevingar med kunst og kultur i barnehagen  kan legge grunnlag for tilhøyrigheit , deltaking og eige skapande arbeid. I barnehagen skal  barna  få estetiske erfaringar med kunst og kultur i ulike former og organisert på måtar som gir barna anledning til utforsking, fordjuping og progresjon (Høyringsutkast ny Rammeplan 2017:13).
imag0262

«Hakkebakkeskogen»

Etterpå kunne revane og sjiraffane setta seg saman med sommarfuglane og marihønene, eta pizzabollar og kosa seg med kinofilmen «Hakkebakkeskogen». Filmen var veldig bra og ungane var heilt med; dei lo, klappa og skvatt 🙂

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede, Avdeling Oppe. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s