På besøk til sjukeheimen

baka

Pepperkakebaking på sjukeheimen.

Fire gutar frå nede og to gutar frå oppe fekk vera med å baka pepperkaker og pynta pepperkakehus på sjukeheimen; såg ut som store og små kosa seg.

  • Barnehagen bør ta del i kulturen i nærmiljøet gjennom møte med institusjonar, organisasjonar og enkeltpersonar. Eldre generasjonar kan dele viktig kunnskap med barna og personalet i barnehagen. Personalet bør formidle tradisjonar som skaper tilhøyrsle, gjennom bøker, litteratur, song, musikk og kreativ verksemd (Rammeplanen, 2011:36).
egner

Framføring av julespelet på sjukeheimen.

Sjiraffane og Revane var på sjukeheimen og framførte julespelet som dei har øvd på i fleire veker. Ungane er kjempe flinke; dei kan både replikkane og songane utenatt og står åleina framfør publikumet og snakkar i mikrofon! Temaet i barnehagen i år er Torbjørn Egner, og det kjem godt til syne i denna førestillinga; familien Juleglad får blant anna besøk av Karius og Baktus, tante Sofie og politimester Bastian.

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede, Avdeling Oppe. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s