Fiskesprell

makrell

Sløyer makrell.

Onsdagar pleier me å ha matprosjekt; ei lita gruppa med ungar frå Nede og Oppe er att i barnehagen saman med to vaksne og lagar ulike matrettar  medan resten er på gym. Forrige onsdag var me so heldige å få besøk av to damer som ville ha Fiskesprell kurs med oss. Det vart laga makrell i tomat, seifiskepinnar og laks og grønsaker i form; mykje god mat. Til frukt laga dei kjempe god smoothie 🙂

fisk

Ungane kutter opp fisk og grønsaker.

  • Gjennom arbeidet med kropp, rørsle og helse skal barneghagen bidra til at barna får kunnskap om menneskekroppen og forståing for kor viktig det er med gode vanar og eit sunt kosthald (Rammeplanen, 2011:42).
Dette innlegget vart posta under Adeling Nede, Avdeling Oppe. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s