Uglas smuldredessert

bok

Sommarfuglane skal ha Ole Brumm som tema i år; utifrå det skal dei arbeida med fargar, årstider, tal, laga mat og gå turar. Tysdag starta me med å snakka om Ole Brumm og vennene, og so las me boka Hvor er honningen?

baka

Etterpå gjekk  me ut i hagen og plukka epler. So gjekk me inn og laga Uglas smuldredessert. Ungane delte opp eplene, blanda epler og kanel, blanda smør og havreryn og tok deigen oppå eplene. Me brukte honning i staden for sukker, og måtte soklart smaka på den:-)


pai

Gjennom arbeidet med kommunikasjon, språk og tekst skal barnehagen bidra til at barna får eit positivt forhold til tekst og bilete som kjelde til estetiske opplevingar og kunnskapar, samtalar og som inspirasjon til fabulering og nyskaping (Rammeplanen, 2011:40).

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s