Måseunge

måse

Forrige veka høyrde me nokre rare pipelydar frå ventilasjonsrøyret i taket på kjøkenet, og såg noko bevega seg i ein liten sprekk… Me trudde kanskje det var ei flaggermus; det var veldig spennande! Etter ei stund fekk me hjelp av ein veldig snill og hyggeleg mann som fekk tak i den:-) Det viste seg at det var ei liten måseunge som var veldig slapp etter å ha sitte fast ei stund. Den fekk litt vatn og fisk, og vart lagt tilbake i reiret på taket.

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s