Advent

Advent

I desember har me adventsamling kvar dag; då er det barnet som opnar adventspakke i fokus, me tenner lys, syng julesongar og høyrer juleforteljingar. I adventspakken får dei ei pepperkaka og ein lapp der det står ein julesong me skal synga.

  • Gjennom arbeidet med etikk, religion og filosofi skal barnehagen bidra til at barna får kjennskap til kristne høgtider og tradisjonar, og tradisjonar knytte til høgtider i religionar og livssyn som er representerte i barnegruppa (Rammeplanen, 2011:47).

Alle barna har bidrege i pepperkakehuslaginga; nokre har teikna korleis veggane og taka skulle sjå ut og nokre har pynta:-) Dette flotte pepperkakehuset og andre fine hus kan de sjå utsilt i vindauget til biblioteket.

  • Gjennom arbeidet med kunst, kultur og kreativitet skal barnehagen bidra til at barna tek i bruk fantasi, kretiv tenking og skaparglede (Rammeplanen, 2011:44).
Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s