Ulike land og kulturar

Flagg

Me har byrja å arbeida med temaet «Ulike land og kulturar» i aldersdelte grupper. Sommarfuglane har om Thailand, Revane har om Polen og Giraffane har om Eritrea. Me har snakka litt om landa i gruppene, fargelagt flagg og høyrd nasjonalsongane.

  • Gjennom arbeidet med etikk, religion og filosofi skal barnehage bidra til at barna utviklar toleranse og interesse for kvarandre og respekt for bakgrunnen til kvarandre, uavhengig av den kulturelle og religiøse eller livssynsmessige tilhøyrsla (Rammeplanen, 2011: 47).

Trolldeig

Giraffane har òg laga bl.a. jungeldyr og vulkanar av trolldeig.

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s