Kleppaturen :)

Kleppaturen 2013

Torsdag etter barnehagen møtte giraffane opp på Kleppa, klar for kjekke eventyr.

Etter alle hadde funne seg ei god madrass og rulla ut soveposen, og ete litt var me klar for froskedammen. Redningsvesten var på, og med hoven i handa gjekk me forventningsfulle bort, men dessverre var det lite fangst å få.. Me fann ut at ein tur før tacoen hadde vore fint og me bestemte oss for å gå til Raudmålsgrindi. Var ein stolt gjeng so skreiv seg i boka.

Etter taco og godteri var det leggetid, og me las Karsten og Petra før lyset var sløkt og alle skulle prøve å sove. Gutane sovna fyrst, medan nokre av jentene kniste, skravla og lo. Overnatting er kjekt!! 🙂

Etter god frukost og rydding i hytta var me klar for heimreise. Fann ut at det hadde vore spennande å gå via Frækaland og det vart ein veldig fin tur. Fekk skrive oss i endå ei bok (:)) og tok oss ein kjekk lunsjpause på leikeplassen på Leite.

Takk for ein super duper tur!! 🙂

Dette innlegget vart posta under Adeling Nede. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s